Spicy hokkaido-græskar step-by-step

Written by Jiny on .

grskarI det tamilske køkken kan man lave curries af alverdens grøntsager. Græskar har bestemt ikke været udelukket - nogle elsker det, mens andre ikke er så glade for det. Jeg hører dog til de førstnævnte ;) Nu hvor jeg er vegetar, har jeg gennem mine leveår fået smagt på en masse forskellige grøntsagsretter, i form af curry/sauces, kooddu/avial, bagte, rå eller hvordan man nu ellers kan tilberede dem. Hjemme hos os er græskar ikke tilberedt så tit, og nu hvor jeg længe havde bedt min mor om at købe en græskar (hvilket hun ikke vil pga. deres gigantiske størrelser), fandt jeg i stedet denne smukke hokkaido græskar.

Creamy kartoffelcurry

Written by Jiny on .

korianderTamilere (og indere osv.) er kendte for at spise ris og vores stærke retter tilsat en masse krydderier. Det er ingen hemmelighed, at vi hjemme hos mig, har samme forkærlighed for disse ingredienser, og jeg har det således, at jeg ikke kan spise mig mæt, hvis der ikke er chili i min mad! Min afhængighed af denne ingrediens startede dengang, jeg var helt lille, hvor min far engang gav mig noget brød med sambal at spise. Smagen har åbenbart været så god, at jeg siden den dag, har bedt om stærke retter - for ellers ville jeg ikke spise! Ja, stakkels min mor, hun måtte leve op til mine krav, og når der f.eks. var idiyappam på bordet, ville jeg kun spise det, hvis der var sambal som tilbehør. Rigtig rød, stærk sambal. Hvordan min krop har kunnet klare det, er stadig en gåde, men glad er jeg i hvert fald for røde, stærke retter :D

Siden hen er jeg også blevet enormt glad for smagen af friskkværnet koriander, det giver den dejligste duft og smag. Ikke nok med det, er det også utroligt sundt, så jeg har det med at tilsætte mindst 1 tsk.fuld koriander i mine tamilske retter :)

More Articles...

Copyright  © 2011-2014 Jiny.DK - All Rights Reserved

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers