Brød Pakoda

 Så er det blevet tid til endnu en opskrift fra mig - denne gang noget stærkt! ;)

Pakoda er en form for stærk-snack, og er meget udbredt i både Indien og Sri Lanka, og kan laves med forskellige ingredienser. Jeg vil gerne sige tak til en Subbis mor, som har valgt at dele opskriften med mig :D Nedenstående er en af disse varianter, nemlig opskriften på brød-pakoda, som min mor ofte laver til os, når vi er hjemme, eller hvis hun har besøg af andre. Den er ganske let og hurtig at lave, og denne opskrift rækker til et antal pakodas, som kan fylde en stoooor skål :D 

pakoda

Ingredienser:

2 gulerødder (riv dem på et rivejern)

4 skiver brød (gerne lyst), skåret i små stykker

3 spsk. Yoghurt (naturel)

1 snittet løg

4-5 stk. grønne chili

2 røde chili, ristede og hakkede i små stykker

5 stk. karry-blade, ristede og hakkede i små stykker

1 håndfuld kirkærtemel/kadalai maavu

1 håndfuld hvedemel

Lidt salt

Olie til stegning

 

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienserne  sammen i en skål, og lad det stå i en halv times tid.

 

Hæld olie i en gryde og varm det op til stegning. Når olien er varmet op, tages melblandingen op i små dele (evt. på størrelse med en tsk.), og puttes i olien. Når det er blevet gyldent/gennemstegt, tages det op og placeres på en tallerken, evt. med en serviet, så det kan trække olien.

 

Så er der pakoda klar til servering J

 

~ AJ

 

Copyright  © 2011-2014 Jiny.DK - All Rights Reserved

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers