Banankage

Written by Jiny on .

Forleden bagte jeg en banankage. Mens, jeg stod og rørte ingredienserne sammen, blev jeg mere og mere skeptisk overfor denne, idet det var en opskrift, som jeg ikke har prøvet før. Men jeg fik nu rørt det hele sammen til en sammenhængende masse, og smækket det i ovnen. Resultatet blev overraskende godt, og derfor har jeg valgt, at dele opskriften med jer, derude :) Opskriften her er egnet til vegetarer.. Specielt tak til min mor :D

Breakfast: Simple chia pudding

Written by Jiny on .

chiakiwi2

Eating chia pudding for breakfast is something I’ve done regularly since this New Year. My wish was to eat more healthier than I did before, and I feel I’m keeping it up pretty good. And that’s why I’ve included chia seeds, usually making a pudding and eating this in different ways, and I really love it :)

Unfortunately I had to stay at home today due to migraine, and I was not able to cook. Fortunately I’ve made some chia pudding, so I decided to eat this as a "late" breakfast, topped with some kiwi and dark mint chocolate. I’m not sure, but I actually felt better hereafter, but still not that well to cook anything. Luckily and surprisingly my parents came with food :D

I tried taking some pictures of my beautiful chia food today :)

                 chiakiwi1

                 chiakiwi3

                 chiakiwi4

Brød Pakoda

Written by Super User on .

 Så er det blevet tid til endnu en opskrift fra mig - denne gang noget stærkt! ;)

Pakoda er en form for stærk-snack, og er meget udbredt i både Indien og Sri Lanka, og kan laves med forskellige ingredienser. Jeg vil gerne sige tak til en Subbis mor, som har valgt at dele opskriften med mig :D

Creamy kartoffelcurry

Written by Jiny on .

korianderTamilere (og indere osv.) er kendte for at spise ris og vores stærke retter tilsat en masse krydderier. Det er ingen hemmelighed, at vi hjemme hos mig, har samme forkærlighed for disse ingredienser, og jeg har det således, at jeg ikke kan spise mig mæt, hvis der ikke er chili i min mad! Min afhængighed af denne ingrediens startede dengang, jeg var helt lille, hvor min far engang gav mig noget brød med sambal at spise. Smagen har åbenbart været så god, at jeg siden den dag, har bedt om stærke retter - for ellers ville jeg ikke spise! Ja, stakkels min mor, hun måtte leve op til mine krav, og når der f.eks. var idiyappam på bordet, ville jeg kun spise det, hvis der var sambal som tilbehør. Rigtig rød, stærk sambal. Hvordan min krop har kunnet klare det, er stadig en gåde, men glad er jeg i hvert fald for røde, stærke retter :D

Siden hen er jeg også blevet enormt glad for smagen af friskkværnet koriander, det giver den dejligste duft og smag. Ikke nok med det, er det også utroligt sundt, så jeg har det med at tilsætte mindst 1 tsk.fuld koriander i mine tamilske retter :)

Easy Peasy Risotto with tomatoes and leeks

Written by Jiny on .

 

This time I tried to make some risotto with tomato and leek, without too many difficulties :D I love risotto but I haven’t made risotto for ages, so I therefore decided to make some today for dinner, and for my lunch tomorrow. Also made an extra serving for one of my colleagues – can’t wait to get the feedback from her :D

                      epris1

                      epris2

                      epris3

Copyright  © 2011-2014 Jiny.DK - All Rights Reserved

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers