Startet på kandidaten!

Så kom dagen endelig, hvor jeg igen skulle på Uni..

En ny begyndelse efter afslutningen af bacheloruddannelsen i Audiologi. Det skal siges, at årgangen, jeg er startet på rent faktisk er de første, der får titlen "cand.mag. i audiologi", hvor det førhen hed "audiologopædi". Dejligt, at slippe for så lang en titel :D

Nå, men afslutningen af bacheloren, som blev holdt i slutningen af juni '11 var utrolig smuk, og Mythos kom og spillede for os. Selvom, jeg normalt ikke er til accordion og den slags, var jeg meget imponeret over Mythos. Men det siger vel sig selv, når de tidligere har spillet for dronningen herself ;)

                                    

                                         mythos

                                                                                  Mythos; dimissionen, den 27.6.2011 :)

Nu tænker du nok, hvad det her egentligt er for noget? I understand, audiologi er ikke bare noget, alle kender, og de fleste vil nok sige "audio-hvad-for-noget??". Ja, jeg har læst bachelor i audiologi med teknisk specialisering. Dog hedder det fra september 2011 blot "audiologi", og det er da også meget nemmere! Audiologi er læren om hørehandicaps, og under uddannelsen lærer du om de forskellige årsager, der kan lægge til grund for et hørehandicap, og du lærer at behandle det, og meget meget mere! Den retning, jeg valgte - dvs. med teknisk specialisering - fordyber sig i de tekniske aspekter i behandlingen af hørehandicaps, og vi lærer bl.a. at foretage forskellige målinger, tilpasning af høreapparater og lign. En utrolig spændende uddannelse, og jeg ville varmt anbefale, stort set alle, jeg møder, om tage netop denne uddannelse - så meget passion har jeg for dette felt ;)

Hvorfor jeg selv valgte denne uddannelse, er for mange tankevækkende. Vi ved alle, at vi ikke vil kunne klare os uden vores sanser; men hvor mange af os tænker egentligt på det? Har du f.eks. nogensinde tænkt på, at når du lytter til højt musik, påvirker det faktisk din hørelse - måske i så høj grad, at det direkte kan være skadeligt for hørelsen? Det var netop sådanne tanker, der slog mig, da jeg ved et tilfælde stødte på denne uddannelse under en søgning i ug.dk.

Eftersom jeg i min fritid synger og spiller violin, og ellers bruger en del af min tid på musik, kunne jeg pludseligt indse, hvor vigtigt hørelsen egentlig er for mig - og ikke mindst, hvor vigtigt det er at passe på sin hørelse. Mange af os tænker ikke over dette, når vi f.eks. lytter til musik, er til koncert eller noget helt tredje, hvor det at kunne høre, er vigtigt. Vi tænker ikke over, hvor skadeligt det kan være, og hvad gør vi hvis det en dag går helt galt? Netop derfor begyndte jeg at interessere mig for audiologi-uddannelsen, som jeg med tiden begyndte at brænde mere og mere for. I dag fortryder jeg slet ikke mit valg, og er stolt over at have læst/at læse noget, som er forskellig fra mange andre.

Jeg startede så på uddannelsen i Syddansk Universitet i 2008, og i sommeren 2011 afsluttede jeg bachelor-delen med et flot resultat ;)

Sommerferien virkede meget lang, og jeg havde ingen planer, så jeg glædede mig til at komme i gang igen. Vi startede på uni den 31. august, og hvor var det bare fedt, at se sine kammerater igen :) Selvom, jeg på den ene side var glad for at se dem alle, og glad for at starte igen, var jeg på den anden side lidt lost, idet jeg i løbet af sommerferien havde glemt det meste :-s (ups?!) Heldigvis var forelæseren pædagogisk nok, og i løbet af timerne, fik jeg langsomt indhentet al min viden.

Egentlig ser det ret svært ud, og jeg fornemmer, at det bliver en hård tid, men hvem ved? Måske tager jeg fejl :) Nu er vi så startet, og to, muligvis lange år, venter på mig - lad os se, hvad tiden har at vise :)

~ AJ

Copyright  © 2011-2014 Jiny.DK - All Rights Reserved

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers